En modell, tre färger

Innehåller affiliate-länkar

Klicka på bilderna för att komma till klänningen


Äntligen fredag hörrni! Och vilken fredag då! Började med lyxfrukost bestående av havrelatte och smörgås från Tidermans, lunch på Teso Sushi med två favoriter och sötpotatispasta med en basilikapesto till middag.

Fick krama en av mina kollegor hej då idag. Han ska på semester efter idag och kommer tillbaka dagen efter jag har slutat. Så märklig känsla. Kändes inte som om att vi sa hej då för att jag ska sluta utan mer för att han ska på semester i en måndag. Undrar när det ska sjunka in att jag faktiskt ska göra det här?
Alltså.. herre, vad jag tycker om min arbetsplats och mina kollegor. Hela bunten är såna fantastiska människor. Så mycket skratt, glädje och värme på vår arbetsplats. Kommer verkligen att minnas tillbaka med ett leende på läpparna.

Efter jobbet så råkade jag köpa en ny klänning. En likadan som ovan men marinblå. Har varit så ledsen för att den svarta har blivit så sliten men så hängde en marinblå i butiken nu så kunde inte låta bli. Hade egentligen tänk köpa lite mer somriga klänningar att ta med, men det är verkligen min go to klänning när jag inte vet vad jag ska ha på mig. En modell, tre färger.

Nu på kvällskvisten så har min bästa kompis familj (syster, mamma och fästmö, och kanske världens bästa familj!) varit här och shoppat en hel del av mina saker. En rätt förlösande känsla att se att folk vill ha mina begagnade saker - att dom kommer till användning.

Nu ska jag avsluta fredagen med en film och lite apelsinchoklad. Har ni något bra filmtips för helgen?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer