En ny oas


Så svårt att fånga känslan på bild, men min balkong är så mysig nu. Det saknas en liten växt till bordet vid soffan och ett armstöd till soffan, men sen så är jag nog nöjd. För nu i alla fall. Tänk att det har tagit två år att komma till rätta här. Så väl inne som ute. Valde att köra ute med det gamla och in med det nya. Enda möblerna i min nya lägenhet som är kvar från den gamla är mina köksstolar. Till och med sängen fick åka. Det fanns tydliga spår av ångest i den.. Vi behöver inte gå in på i vilken form som ångesten uppenbarade sig men det är verkligen uppfriskande med en ny fin säng. Och det är sant som dom säger att vad som inte dödar en härdar en. Men nog om det förslutna, det här skulle ju handla om min balkong, min nya fridfulla oas.

All belysning på balkongen är solcellsbelysning. Till och med min Buddah. Så mysigt att det lyser så fort mörkret lägger sig över balkongen utan att själv behöva tänka på att tända.

När jag satt här och åt middag häromkvällen så verkligen njöt jag av utsikten. Kände ett lugn komma över mig. Jag bara andades och njöt. Det slog mig att jag faktiskt bor väldigt vackert här och med grönska precis utanför. Bor centralt men det är ändock väldigt lugnt här.

Kanske kan det där huset vänta ett tag till ändå?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Tim,
Hej, undrar var soffan på balkongen kommer ifrån? 😊
None