En onsdag mitt i veckan

Hej kompisar! Livet bara rasar förbi och livet går på repeat, men det känns ändå som om att jag har kommit in i ett trivsamt lunk. Promenad på lunchen, ett par träningspass på kvällen och väldigt sällan smärta i kroppen just nu vilket känns som en liten vinst i sig. Fortfarande väldigt låga vikter på gymmet men ändock vikter. Det var ju ett tag där när jag inte ens kunde promenera på grund av smärtan. Försöker verkligen att lyssna på kroppen och inte tvinga den till något för är så glad över att vi är vänner igen. Alla besök hos naprapaten och massören har gett resultat, och tänk att min doktor tänkte diagnostisera mig med fibromyalgi? Vägrade acceptera en sådan diffus diagnos och tur var väl det.

Idag rev jag av ett snabbt benpass. Hade noll motivation och noll lust att åka till gymmet men så tänkte jag att jag åker dit och kör 3 övningar för att det är bättre än noll övningar, men blev ändå ett helt okej pass med mycket ben och lite flås.

Nu ska jag spendera resten av kvällen framför Bachelor innan läggdags.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer