En onsdag mitt i veckan

Vi kan ju börja med avtalet - skrev på det igår. Om tre veckor så börjar jag en ny tjänst på ett nytt företag. Har varit många sömnlösa nätter om huruvida jag verkligen bör byta jobb. Jag älskar ju mitt nuvarande kontor och lina nuvarande kollegor, men det är andra omständigheter som gör att jag känner att det är dags för mig att gå vidare. Och tänk, jag får 15 minuter med bil till jobbet istället för över en timma plus förseningar kommunalt. Bara det är ju livskvalitet om något.


Efter arbetsdagen igår så åkte jag till gymmet. Skulle köra 1000 kcal men efter 500 så var jag tvungen att ge upp. Min kropp är fortfarande inte i form. I måndags fick jag lämna passet för att jag trodde att jag skulle svimma. Var alldeles yr och såg stora vita fläckar framför mig (ni vet, såna där man ser om man har tittat på solen). Men all träning är bättre än ingen träning. Sprang hem och tog en snabb dusch innan Jossan kommer över på middag, vin och skitsnack på balkongen tills det var läggdags. Så mysig kväll! 
Jag glömmer alltid bort att man kan göra saker på vardagarna, men det är ju så trevligt! Det är så lätt för mig att hamna i rutiner och glömma bort livet. 
Två dagar till semester! For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer