En sak som ni inte vet om mig

Jag älskar katter. Så söta, mjuka och gosiga. Men det finns en anledning till att jag har ett glittrigt rådjur som husdjur istället för en katt; jag är rädd för att katten ska börja äta på mig.


Det låter kanske osannolikt att en katt skulle börja äta på sin matte, men tänk om jag sätter i halsen när jag är ensam hemma och dör. Och så är det ingen som saknar mig. Då kommer ju katten till slut behöva äta på mig för att överleva. Även om jag är död så vill jag inte bli uppäten. 
Jag vet att om jag sätter i halsen när jag är ensam hemma så ska jag kasta mig över en stol, men i ren panik s�� tvivlar jag att jag kommer tänka på det just där och då. 
Är det någonting som skrämmer mig så är det att dö ensam. Visste ni att 40% av alla hushåll i Sverige är ensamhushåll? Visste ni att Sverige är det mest ensamma landet i världen? Hur deprimerande är inte det? Såg en dokumentär om det som var så bra, men så deprimerande. Där berättar dom att en man hängde sig i sin lägenhet och det tog två år innan någon hittade honom. TVÅ ÅR. Förstår ni hur länge det är? Utan att någon saknade honom. 
Så summa summarum är att jag inte har en katt för att jag är rädd att den ska äta på mig.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer