En sån där

Det var länge sen jag fyllde i en sån här töntig lista men jag känner mig rätt töntig idag (har ju till och med bett om mitt medlemskort till Vou - nästan så att jag kräks i munnen vid tanken på vad jag har gjort). Är du:
1. Är du singel? Nej, och det känns så jävla konstigt i ärlighetens namn. Bra konstigt alltså, men så jävla konstigt.
2. Är du lycklig? Någon minut här och där, ja. Jag känner mig mest nedstämd för jämnan, men så kommer det en minut här och där då jag tänker på min pojkvän (haha, alltså, jag kan inte använda det ordet utan att skratta), mina vänner samt min älskade mormor, och då känner jag lite att, ptja, det kunde ju vara värre liksom. Och så känns det jävligt bra i någon minut igen. Och så där håller det på.
3. Är du uttråkad? Mest hela tiden. Är en sån rastlös själ.
4. Är du ledsen? Ja, men det är ungefär samma som den där lycklig-frågan. Jag gråter mest hela tiden. Speciellt framför TVn och jag tror att alla tårar grundas på att jag inte är lycklig.
5. Är du italienare? Nej, men man skulle kanske kunna tro det med mitt temperament och på hur högt jag pratar jämt. Jag kan inte viska.
6. Är du gravid? Nej, tacka Gud för det.
7. Är du full? Önska, önska runt i ring, önska kostar ingenting.
8. Är du en cooling? OM jag är.
9. Är du från Irland? Inte det heller. Räcker inte svensk och finsk?
10. Är dina föräldrar gifta? Nej, det vore konstigt om dom var med tanke på att en av dom bara är förruttnat skelett och ligger långt ned i jorden.

Kärlek:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, för mig var det kärlek vid första ögonkastet med lammköttet. Han bara kom där, som en frisk vind, jävligt snygg. Och så visade det sig att han hade humor också. Och där och då kände jag att det där är HAN.
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, jag blir det mest hela tiden, men vad vore livet annars?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Det är svårt att inte göra det när lammköttet inte ligger i sängen.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Men självklart, har inte du också varit 13?
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? OM jag har. Är nästan rädd att han ska tröttna på mina pussar snart. Är en riktig liten pussgurka.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ja, och det var rätt obehagligt.
7. Är du kär? Alltså, jag kan inte svara på det här. Antagligen ja, men jag har liksom aldrig upplevt såna här saker tidigare i mitt liv. Det här är min första pojkvän (haha, alltsåååå..). Och ja, man blir väl kanske inte tillsammans om man inte är kär? Eller? Allting jag vet är att jag älskar att vara i hans närhet och att jag inte vill vara utan honom. Punkt. Vad det än betyder, det spelar ingen roll.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Jag vill inget hellre. Jag dagdrömmer om det jämt. Spanar på klänningar och ringar i smyg.

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet vanliga kompisar? Jag gillar ju att ha många vänner, men jag väljer definitivt mina BFF framför alla andra vilken dag som helst.
5. TV eller Internet? Internet fo' sure
6. Coca-cola eller Pepsi? Kolsyrat vatten, tack. Eller vin dårå.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Jag älskar att sitta hemma med lammköttet, äta god mat framför en film och spela spel tillsamman men en utekväll med mina BFF toppar nog nästan det.
8. Pengar eller lycka? Pengar. Alla gånger. Pengahora som jag är.
9. Dag eller natt? Natt
10. SMS eller Samtal? Jag gillar att prata i telefon (kanske för att jag älskar att prata och gör det mest hela tiden) för att det går fortare än att SMS men ett fint SMS kan ju göra hela dagen så.. eh, ja.. oklart?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar