En verklighet för många

Åh, Gud, tittade precis klart på säsong 2 av 13 Reasons Why. Just nu känner jag mig helt.. mållös. Och söndersliten inombords. Det är en så viktig serie, en så viktig historia. Det här är inte bara en serie, det är en verklighet för många.

Jag har själv varit där. Jag har själv velat dö redan i ung ålder. För att skolan inte gjorde någonting. För att min lärare sa att hon inte var utbildad för såna saker. Den river upp så mycket minnen från skolåldern som jag har förträngt. Ett minne som kom upp var när några i skolan printade ut bilder och skrev att jag var en flata för att sedan hänga upp dessa i skolan. Sexuella trakasserier fanns det gott om i vår skola. Det finns så mycket likheter mellan serien och min skola. Jag hoppas innerligt att denna serie kommer att användas i utbildningssyfte.

Jag har gråtit så mycket under den här serien för den är så hemsk. Samtidigt som den är hemsk så bär den ett viktigt budskap, och i säsong två så varvas hemskheterna med fina historier om Hanna. Äej, känner mig helt trasig på insidan just nu. Nästan som om någon har halt mina inre organ i en köttkvarn. Måste försöka smälta det här innan mäklaren kommer..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer