Enjoy your own life without comparing it with that of another


Älskar att sitta i mörkret. Ensam med tystnaden. Det är någonting rofyllt och avslappnande över det.

Livet är så häftigt. Jag tycker att känslor är häftiga. Det i sig är en nyfunnen känsla. Senaste dagarna har jag varit nedstämd. Jag har drömt verkliga drömmar, har tappat bort mig själv i tankarna och jag har gråtit. Och jag älskar att livet är som en berg- och dalbana. Utan dalarna så skulle topparna inte vara lika fina.

Haft en fantastisk dag idag. Först åkte jag och två tjejkompisar till IKEA för frukost och shopping. Vi spenderade förmiddagen ihop. Väl hemma så hämtade Alexander mig för fika på Saltå café och middag på Mira Mar. Vi har skrattat och pratat om livet. Både om livets goda och om livets bekymmer. Var hemma redan innan åtta. Och sedan dess har jag suttit i pyjamas i mörkret och njutit av tystnaden och stillheten. Det är så mycket tankar just nu. Så mycket känslor i omlopp. Snart är det årsdag av så mycket mer än bara mig själv. Och det tär. Det tär att inte prata om det. Det tär att andra är så oförstående. Det tär att bära en tung ryggsäck på egen hand utan hjälp från någon. Det tär, och det gör ont, men det förstör inte mig. Och det är någonting jag försöker påminna mig själv om; det får göra ont, jag får gråta och jag får vara ledsen, men jag får inte låta det ta över mig. Och det finns ingen återvändo. Livet är fint ändå. Livet behöver inte vara en dans på rosor för att vara fint, men det blir definitivt vad vi gör det till. Och trots tårar, mörker och tunga ryggsäckar så älskar jag livet. Och jag älskar dagar som denna. Jag älskar personerna i mitt liv. Och jag älskar mig själv. Mer än så behöver det faktiskt inte vara.

Ville bara komma in och säga hej, och säga att jag är lite frånvarande för att jag rider ut stormen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer