Ett nytt liv utan sovmorgon

En olycklig och onykter jag.

Jag är ju glad att jag är nykter (snart 2 år!) och det är absolut inget beslut som jag ångrar att jag har tagit (jag lever ju!), men när sena festnätter med alkoholstinna efterfester är utbytta mot mysiga hemmakvällar (som förvisso skulle vara ännu mysigare med att karl att dela dom med) så kom även effekten av att förlora konceptet sovmorgon. Halv sju! En söndag! Det är liksom inte trevligt längre. Jag älskar ju att sova, och jag får ju antagligen sova nog eftersom jag vaknar av mig själv, men kom igen, halv sju!

Som det ser ut nu så blir det en varm dag, och då kanske man ska passa på att rasta den här rastlösa och otighta kroppen i vassen så att jag får lite mer färg. Hatar att sola (blir så rastlös), älskar att vara brun.

Måste försöka hitta lite nya idéer till min balkong. Det är så omysig. Jag vill att min balkong ska vara som ett andra rum där jag kan mysa alla varma sommarnätter (är mycket för att mysa och gillar uppenbarligen parenteser också).For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer