Ett tips från mig till dig, perfekta trosorna

Innehåller affiliate-länkar

Får ofta frågor om mina underkläder och jag har ju tidigare nämt att min all time favourite-trosa är Day och att en annan favorit är den snarlika Kendall , men en favorit som ofta hamnar lite i skymundan är Hailey. Såg nu att det var kanonkampaj på Hailey så tänkte kasta strålkastarljuset på denna underbaring i underklädesgarderoben. Längtar att få köpa nya underkläder (har förlorat så många par trosor under resan hur det nu är möjligt?).

Nu får du 3 par Hailey för 200 kronor, 5 par för 300 kronor eller 7 par för 400 kronor. Väl värt varenda krona måste jag säga. Och Hailey kommer i härliga vårfärger, vitt men även lite mörkare nyanser. Måste också slå ett slag för kvaliteten. Tycker helt klart att kvaliteten på Hailey är bättre än både Day och Kendall, men tycker kanske att passformen är snäppet vassare på DAY och Kendall även om passformen inte är markant i skillnad.

Så fort jag landar på svensk mark så ska jag också ta och beställa hem lite underkläder för den garderoben börjar sina och behöver definitivt en uppgradering.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar