Firar ett år idag!


Idag firar jag ett år som bilägare! Och ett år med körkort!
Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle ha råd att åka till en bilhandlare och köpa en sprillans ny bil kontant. Utan lån. Utan hjälp från andra. Med bara mina egna pengar. Inte heller trodde jag att jag skulle ha råd att faktiskt ta körkort. Och inte heller trodde jag att jag skulle lyckas ta körkortet på sju veckor eller sätta både teori och uppkörning på första. Som ni förstår så är det är väldigt stor dag att fira för mig. Ett bevis på att jag faktiskt kan.

Jag har slitit för varenda krona som jag tjänar. Jag har slitit med gymnasiet samtidig som jag jobbade heltid för att kunna flytta hemifrån när jag var arton år (kravet för att flytta hemifrån var att jag aldrig skulle få en krona och var tvungen att klara mig själv). Har stundom slitit för att ha mat på bordet. Och jag fick ingen ekonomisk hjälp när jag köpte min första lägenhet som tjugoåring.

Idag så tänker jag vara lite extra stolt över mig själv. Över vad jag faktiskt har åstadkommit här i livet. Och tänk så mycket mer jag kommer kunna komma att åstadkomma. Har ju mer än halva livet framför mig!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer