Före och efter
Finns en del saker i min lägenhet som jag inte är helt nöjd med. Ett har varit kommonden i badrummet. Eftersom min själ (och min klädsmak) är svart som natten så skulle man kanske kunna tro att min inredningssmak är den samma men det är den inte. I hemmet vill jag ha ljusa, neutrala fäger tillsammans med marmor och guld. Har länge velat byta kommond men inte hittat någon som kan hjälpa mig. Mycket rotar sig också i att jag hatar att be om hjälp, och då menar jag verkligen hatar. Men så slog det mig att man kanske kan linda in den i dekorplast. Sagt och gjort och voíla! Som ett nytt badrum.


Nedre lådan behöver dock göras om men plasten tog slut. Den blev lite ojämn. Tänk att så lite kan göra så mycket!

I höst är tanken att jag ska göra om en del i badrummet så därför kändes det också väldigt onödigt att göra stora jobb just nu så plast var ett perfekt budget alternativ i väntan på hösten.
Framöver ska jag sätta in spotlights, byta spegelskåpet mot en rund spegel, och antingen bygga ett skåp för tvättmaskin och torktumlare eller ställa dom bredvid varandra och då ta bort kommonden och istället lägga en bänkskiva över med handfatet över. Och så kanske jag toppar det med att sätta in ett bubbelbadkar. Men än är det bara i planeringsstadiet.

Ibland så känns hela mitt liv som ett planeringsstadie. Jag vill så mycket här i livet att det är svårt att reda ut vad som är genomförbart och inte, och vad som är värt att prioritera.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar