Förkylning från helvetet, sötpotatispasta och helgplaner

Igår blev jag knockad av förkylningen från helvetet. Efter lunch åkte jag hem och arbetade hemifrån och när arbetsdagen tog slut så hasade jag mig till soffan och låg i fosterställning tills klockan åtta då jag hasade mig till soffan, läste en timma och sen tokdäckade jag och sov till imorse. Mår bättre idag, ingen feber, men fortfarande h e l t sänkt. Hade noll energi att laga middag när jag kom hem men lyckades ändå laga en riktigt drömmig middag, sötpotatispasta(!) med basilikapesto, chevréost och valnötter. Så enkelt, men så gott.

Har ni testat sötpotatispasta förresten? Det är så gott! Gjort på sötpotatis, linser och ägg men smakar precis som pasta. En stor favorit här hemma och har alltid en påse i skafferiet för lata dagar som denna. Så enkelt att slänga ihop det som finns i kylen för något enkelt och snabbt.

Ikväll blir det inte många knop. Har serien Alex på i bakgrunden som sällskap men ska nog göra en kopp varm choklad och fortsätta på min bok. Älskar att hösten är här. Höra vinden vina, tända ljus och läsa böcker. Ska riktigt njuta av den här hösten för vem vet när jag upplever hösten igen? En av få saker som jag kommer att sakna med Sverige, kanelbullar, kaffe och hösten.

Hoppas innerligt att jag mår bättre till helgen för då ska jag heja in Sara i mål på halvmaran och sedan har vi bokat bord på Flatbread. Ska bli så mysigt! Tänkte försöka bli av med en del saker i helgen också. Inte många veckor kvar nu! Förlåt att jag tjatar men det är det enda mitt liv kretsar kring just nu, resan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer