Försäkra dig själv och samtidigt bidra till en bättre värld för barn

Inlägget är reklam för Hedvig och innehåller annonslänkar

Klicka på bilden för att komma till artikeln

Som ni redan vet så älskar jag företag som är nytänkande. Har själv Hedvig som försäkringsbolag sedan ett par år tillbaka och kan ärligt säga att dom förändrar en föråldrad bransch. Inga krångliga bindningtider eller långa telefonköer och en service i världsklass. Billigt, snabbt och enkelt, precis som det ska vara. Priset är 20% billigare än jättarna, genomsnittliga svarstiden i appen är 6 minuter, och den snabbast hanterade skadan tog 196 sekunder. Smaka på det, sekunder, inte minuter. Det finns heller ingen handläggningstid, pengarna betalas ut inom ett par minuter. Igen, smaka på det, inte dagar, inte veckor; minuter, m i n u t e r.

Hur kan det vara så bra kanske ni tänker? Vad är haken? Ingen.
Det är väldigt enkelt. Hedvig är inte traditionella och behåller därför inte pengarna själva. 75% av månadsavgiften går till att täcka utbetalningar för skador och resterande 25% går till förbättring. Återstående pengar vid årets slut skänks till välgörenhet. Och bara en sån sak, din månadsavgift kan göra det bättre för barn. Överskottet går nämligen till Barncancerfonden och SOS Barnbyar.

Tvekar du fortfarande? Klicka här för att läsa mer, och anger du ANKARSTRAND10 vid registrering så får du dessutom 10 kronor rabatt i månaden för alltid.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer