Första glaset vin på över två år

Inlägget innehåller adlinks

Klänning, HÄR // Kjol, HÄR // Blus, Wera

Kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig. Rev ut hela garderoben. Blev till sist kjol, men älskar nya klänningen till vänster. Ryggen är så snygg!

I fredag så hade jag världens mysigaste kväll med min kusin. Vi åt på Trosa Stadshotell och sedan myste vi resten av kvällen på Fina Fisken där Ninos lirade. Första gången som jag drack vin på över två år. Ofrivilligt dock. Beställde alkoholfritt men fick vanligt vin. Kände direkt att någonting inte stämde, och mycket riktigt, jag hade fått fel. Gud, vad vitt vin smakar trä! Glad att jag ändå känner skillnad så att jag inte råkar få i mig alkohol. Efter över två år som nykter så vet jag inte hur varken kropp eller sinne skulle reagera på alkohol. Nåväl, så himla mysig kväll trots det lilla missödet.

Igår var jag dock däckad. Fick huvudvärk i fredags men då var den hanterbar. Dessvärre så exploderade huvudvärken igår. Så fort jag reste mig så trodde jag att huvudet skulle falla av. Blev Orphan Black i fosterställning för hela slanten.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer