Fotdetox

För några år sedan så köpte jag Kawase Takara från en butik som inte finns kvar, Butik Bönan, och häromdagen när jag rensade en låda så hittade jag ett paket. Det är vita(!) plåster som en sätter under fötterna när en går och lägger sig som under natten. Plåsterna drar ut gifter från lymfköttlarna som kan orsaka smärta och obehag. Plåsterna var som sagt vita när jag gick och la mig och bruna när jag vaknade. Hade dessvärre bara tre par plåster kvar, och efter i natt (andra natten) så är dom minst lika bruna. Detoxen är klar när plåsterna är vita efter en hel natt. Har googlat som en tok för att hitta någonstans att beställa fler, men utan vidare tur. Får nöja mig med en halv detox helt enkelt. "Kawasa Takara-plåstret hjälper kroppen att uppnå optimalt välmående genom att förbättra blodcirkulationen och öka metabolismen. Aktiverar röda blodkroppar, förbättrar förmågan att sova och absorberandet av toxiner och kroppsvätskor från kroppen. Produkten assisterar i frigörandet av gifter genom huden på samma vis som den cellulära osmotiska processen vilket äger rum i växtriket.

Den unika Kawasa-formeln har den kraftfulla förmågan att absorbera de lymfatiska gifterna som skapas i kroppen, och som en följd av detta ett avlägsnande av smärta. Denna process rengör, vitaliserar och stärker kroppens immunförsvar vilket leder till ett naturligt läkande och återställande av immunsystemet."

- Maxina.seFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

JoTjenaMors,
:) Googlade lite snabbt och hittade flera sidor med Kawase Takara Detox Foot Patch. Typ Amazon - http://www.amazon.com/Takara-Detox-Foot-Patches-Detoxification/dp/B000EHKXPG
nouw.comNone