Fransförlängning med minkhår

Ligger i sängen och letar efter information om fransförlängning. Har aldrig testat någon form av förlängning men efter senaste SHF där Isabel Adrian gör en fransförlängning med minkhår blev jag frestad att testa det. Mest för att jag aldrig orkar måla mascara, och när jag väl gör det så blir jag aldrig nöjd med resultatet i alla fall. Jag vill ha tjocka (fylliga?) OCH långa fransar. Men mitt i allt googlande råkade jag hamna på en länk om bieffekterna med Neulash. Det är säkert jättehälsosamt att smeta på ett abortframkallande medel på ögonlocken. Jag är uppriktigt glad över att jag inte har fallit för grupptrycket och testat det än nu när jag läst lite mer om det. Jag har hellre lite kortare ögonfransar men hela och rena, och inte slitna och sköra ögonfransar som faller av snabbare.

Och ja, sen får väl alla djurälskare därute grimasera bäst dom vill över att jag hellre använder minkhår än Neulash. Jag bär päls också, och som jag ÄLSKAR min päls. Det betyder inte att jag inte tycker om djur för det. Jag störtbölar ju för bövelen till såna där tyck-synd-om-djuren-reklamer. Och det är mer än vad jag gör åt såna där tyck-synd-om-fattiga-barnen-reklamer. Jag tycker på riktigt mer synd om djuren än barnen. Dom där fattiga uppsvällda svältfödda barnen väcker inga känslor inom mig.

HÄR kan ni i alla fall läsa om den där Neulash. Och två andra fransförlängade preparat som inte är speciellt hälsosamma.

Och om någon vet var jag kan göra en sådan där minkförlängning, berätta gärna.

/ Svart hjärtaFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer