Fri-yay!

Äntligen helg! Har varit en väldigt trött vecka. Bra sömn, men ändock väldigt trött. Funderar på om det kanske är vaccinet för Gula Febern som spökar?

Startade i alla fall dagen med att ta tag i något som jag har skjutit på, bilbesiktningen. Var för skjuta på något så banalt? Mest för att jag inte ville veta om det var något fel på rejserlådan, men också för att jag inte tycker om att göra saker som jag är dålig på, eller rent av oförstående för. Men varje gång när jag tar tag i det som jag skjuter på så går det galant. Jag brukar aldrig dra tjej-kortet och spela på att jag är tjej, förutom när det kommer till min bil. Känner mig alltid så dum när det kommer till bilar för att jag varken har kunskapen eller intresset men så fort jag säger till en man i arbetskläder att jag inte förstår så får jag alltid utomordentlig service. Tror alltid att män ska dömma mig (för det är alltid män som jag möter när jag behöver hjälp; hade det varit en kvinnlig mekaniker så hade jag trott att hon, precis som männen i samma yrkesroll, skulle drömma mig) men jag har sällan blivit bemött med suckar, stön och himlande ögon utan snarare med förståelse och en vilja att hjälpa och förklara. Det bevisat bara för mig att jag måste våga be om hjälp. Det är inte farligt att visa sig hjälplös ibland om så är fallet. Jag har inte så många män i mitt liv att be om hjälp så det kommer sig heller inte naturligt för mig att fråga.
Nåväl, rejserlådan mådde bättre än vad jag gör. Inga noteringar alls. Det enda mekanikern sa var att allt såg bra ut och att jag hade en fin och bra bil. Så nu är den redo att säljas till någon annan som kommer att älska den lika mycket som jag. Precis som med lägenheten.

Imorgon vankas maskerad och kalas och söndag visning. Rätt okej helg ändå.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer