Fri-yay

Wow, vilken fredag alltså!

Åkte till jobbet och lärde mig nya saker, och vid lunchtid så blev jag utbjuden på lunch. Vi hade tänkt äta på Turinge Ost & Vin men den var fullt, och take away kunde man inte beställa heller men däremot så kunde man beställa ostbricka och charktallrik för take away. Vi köpte både, nybakat bröd och tomatsoppa och åkte hem till mitt lunchsällskap för middag i trädgården. Och den där tomatsoppan skämtar man inte bort. Godaste soppan som jag har ätit.

Det är så roligt att få jobba med starka kvinnor som är fantastiska förebilder. Starka kvinnor som vågar ta för sig och vet vad dom vill.

Efter lunchen i solen var det lite arbete kvar innan det var dags för sjukgymnasten. Gick så där.. Hittade inte så mycket fel mer än att jag var väldigt stel i lår och ljumske. Så ska tillbaka 2 gånger till för att lära mig lite övningar för att lätta på trycket i låret så att knät kanske slipper att bli överbelastat. Men har även ett återbesök till ortopeden inbokat också. Hoppas dock på att slippa både kortisonspruta såväl som operation.

Sedan handlade jag och åkte hem för middag. Köpte en ny rosa(!) klänning som är såååå fin. Känns dock ovant att bära pastellrosa, men tänker att det blir fint i Kroatien till min bränna.

Nu ska jag njuta av helgen och jobba på att få bort den vita brännan som kom fram nu när jag fick hem mina nya bikinitrosor.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar