Friday night outfit

Innehåller affiliate-länkar

Den lilla svarta är ett måste i garderoben. Går alltid att klä upp så väl som ned, och alltid ett säkert kort dom där dagarna när det känns som om att den fulla garderoben ekar tom på alternativ.
Nu när sommaren snart är här så är så det så himla snyggt med ett par klackar med öppen tå där dom välpolerade tånaglarna kan sticka fram (note to self: måste boka pedikyr). Jag försöker alltid att variera färgen på naglarna, på så väl händer som fötter, men landar alltid i rött. Jag älskar rött! Jag tycker att det är så sexigt. Känner mig alltid som mest feminin när jag har röda naglar. Ibland väljer jag beige eller grå för en mer diskret look men faller ändock alltid tillbaka på rött. Har dessutom alltid ett rött nagellack i kylen, och det här överlacket. För tillfällen när man behöver reparera manikyren eller när tiden inte räcker till för att gå på manikyr. Jag älskar helt enkelt säkra kort!

Vad är ditt säkra kort i garderoben?


Ha en fortsatt strålande helg nu babes!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer