Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving cause when you never see the ligh

Avslutade gårdagen med att dricka bubbelvin med Ida. Ibland behövs det inte så mycket mer än lite vin och skitsnack för att sätta guldkant på tillvaron. Syndade med att äta min hembakade kanelbullar som jag tog fram ur frysen och bjöd på. Tanken var även att Izla skulle komma, men hon blev sjuk stackarn. Nikki dök förbi och åt lite kyckling innan hon gick hem.

Vaknade halv sju och trodde att jag hade försovit mig. Vaknade i ett ryck, en timma för tidigt och var alldeles för pigg för att somna om så det var bara att stiga upp. Myser med en kopp kaffe framför Vakna med NRJ istället. Och beställer hem örhängen. Mitt största problem just nu är att hitta ett par örhängen att älska då mina bästa vänner sedan tre år tillbaka har slängt in handduken. Beställde dessa från Ting&Ting (älskar fri frakt!).

Idag har jag en fartfylld dag framför mig. Älskar sådana dagar. Om en timma börjar jag dagen med en körlektion och direkt efter ska jag springa förbi BikBok som har 50% på ALLT i butiken idag (gäller alla BikBok-affärer samt online). Sedan ska jag hem och gå ut och springa. Väl hemma så måste jag duscha och svida om för att möta upp Ida för lunch och shopping innan vi ska på Make Up Stores event. Dock hinner jag bara springa förbi där en snabbis innan jag måste hem för att gå på årsstämma i föreningen (det känns så jävla vuxet) och sedan avslutar jag kvällen med middag med Alexander.

Livet känns fortfarande så jävla bra.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer