Glasögonorm


Haft en strålande helg och vaknade idag upp relativt utvilad för första gången på länge. Dessvärre med en grotesk smärta i ländryggen. Vankar fram som en anka.

I fredags spenderade jag först några timmar på stranden efter jobbet innan jag mötte upp Vivsan för en mycket prat och skratt. I lördags vet ni ju redan vad jag gjorde och igår spenderade jag dagen med att gå på stan en sväng, göra matlådor, handla saker till resan, besökte mormor och avslutade kvällen med 30 minuter stretch med Millionaire Hoy Riktigt härlig helg måste jag säga.


Lite yr måste jag dock ha varit i morse för jag glömde glasögonen hemma. Glasögonorm som jag är så behöver jag det när jag sitter framför datorn hela dagarna. Så när jag kom hem var jag så trött och tung i huvudet och höll på att börja skela (är skelögd när jag är trött och utan glasögon då så ser jag ingenting, haha) så drog på mig glasögonen och la mig raklång på soffan. Tänkte skippa gymmet eftersom jag kände mig ur funktion men efter ett tag så insåg jag att jag faktiskt kunde träna med glajjorna på. Sagt och gjort. Blev 50 minuter cardio (trappmaskin och cykel). Väl hemma så stretchade jag 35 minuter med Millionaire Hoy.

Har alltid varit dålig på att stretcha. Mest för att det gör ont (så så stel) och för att jag alltid har känt mig så osäker i min egen kropp. Förr på gymmet så tänkte jag alltid att folk tittade på mig och skrattade inombords om hur jag såg ut när jag stretchade, men nu tycker jag att det är rätt rofyllt. Gör det dock hemma just nu eftersom jag tittar på Millionaire Hoys video när jag gör det. Verkligen så härligt avslut på dagen. Ska försöka att göra det i alla fall 4 gånger i veckan. Även om jag inte tränar. Behöver verkligen jobba på ljumskarna och låren för knäts skull. Speciellt nu när jag ska ut på resande fot.

Är ni några som läser här som reser mycket? Hur gör ni med träning? Har gummiband i olika motstånd och ett hopprep. Funderar på att ta med det på resan eftersom det knappt väger någonting och det då ger mig en möjlighet att träna relativt funktionellt utan att ha ett gym i sikte. Jag vet att löpning är bra träning men jag tycker verkligen att det är så himla tråkigt. Såg att Millionaire Hoy även har träningspass på YouTube vilket också skulle kunna vara ett alternativ när inspirationen tryter.

Gah, 3 månader känns så himla lång bort just nu. Jag vill åka nu, nu, nu!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar