Gluten- och mjölkfria tunnpannkakor



Bild lånad från Må Bra

Pannkakor är någonting som jag tycker är barnsligt gott, och som jag aldrig tröttnar på. Ofta så gör jag bananpannkakor för ett nyttigare (och enklare!) alternativ till tunnpannkaka men ibland är det så himla gott med vanliga hederliga pannkakor. Tog ett grundrecept i en vanlig kokbok för att ha rätt mått men bytte ut alla ingredienser. Bland de godaste tunnpannkakorna som jag har ätit.

2,5 dl durra- och teffmjöl
6 dl havremjölk
3 ägg
0,5 tsk salt
1 tsk kardemumma
0,5 tsk vaniljpulver
Mjölkfritt smör att steka i

Bara att röra ihop och steka. Och servera med valfria tillbehör. Jag använde ekologisk jordgubbssylt.
Yummy in my tummy!



For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

  • Recept

Gillar

Kommentarer

MJ,
Hello! Kan bara hålla med, Pannkakor är grymt goda med lite smaskiga tillbehör till förstås
None