God morgon världen, vilken underbar dag!

Sitter och huttrar i soffan och försöker värma mig med mitt morgonkaffe. Vi sover alltid med öppet fönster för annars kan inte jag sova (att bo på Mallorca var olidligt! Var som en zombie). Jag måste ha den där friska härliga luften hela natten, och så blir det hundra gånger mysigare under täcket när det är lite kyligare utanför täcket. Nackdelen är dock att det är HEMSKT att gå upp på morgonen. Mina trägolv blir verkligen iskalla. Men jag gnäller inte för jag ÄLSKAR hösten. Börjar bli dags att köpa tofflor och liknande inför vintern ganska så snart. Ett par Regitzaboa Slippers från Bubbleroom får gärna värma mina fossingar.
Jag behöver även nya nattlinnen och härliga hemmaplagg. Jag använder nattlinnen och koftor hemma precis som andra människor använder mjukiskläder. Och det här nattlinnet, också från Bubbleroom, MÅSTE jag beställa hem.
Nattlinne no.2 går att köpa HÄÄR. Kolla spetsen! Även fast jag är en nattlinnestjej (och klänningstjej överhuvudtaget) så tycker jag att dom här fleecebyxorna ser helt underbara ut. Färgen, mönstret, you name it. Kanske kan bli det enda par mysbyxor som bor i min garderob? 149 riksdaler HÄÄR.
/ HöstälskarenFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer