Golden Globe 2013

Borde verkligen sova. Ögonen hänger bokstavligt talat i knäveckan, och morgonpromenaden promenerar inte sig självt, men klänningar och skor är så mycket roligare! Har precis fastnat bland alla klänningar som bars på Golden Globe.
Kate Hudson, jag vet inte riktigt vad det är, men sen jag såg det där avsnitt där hon var on fire i Glee så tycker jag att hon bara blir sexigare för varje gång jag ser henne. Innan Glee-avsnittet tyckte jag att hon såg alldaglig ut och bara allmänt.. tråkig. Svart känns kanske inte som den ultimata färgen på henne (men jag älskar ju svart!) men gulddetaljerna och urringningen gör hela klänningen! Klänningen är från Alexander McQueen.
Nicole Kidman även hon i en fantastiskt snygg klänning från Alexander McQueen.

Amanda Seyfried i en Givenchy Haute Couture av Riccardo Tisci. Den här skulle jag gärna bära på festen efter min vigsel.
AAAAH! Den här kvinnan, den här kroppen, dom där brösten! Och klänningen! Den här, den här Zuhari Murad, skulle jag kunna gifta mig i (trots att jag älskar bröllopsklänningar med stora kjolar och långa släp)!
En av få kvinnor som passar i kort hår. Skulle aldrig själv sätta på mig den här blåsan signerad Atelier Versace men den är alldeles underbar på Halle Berry. Passar verkligen hennes hudton.
Nu vaknar flatan inom mig till liv igen. Den här kvinnan är fan snygg i allt! Men den här klänningen från Emilio Pucci är underbar! Jag ÄLSKAR den! Älskar, älskar, älskar! Läste i Expressen att dom tycker att slitsen är för hög men jag tycker att den är sexig.
Heidi Klum i en Alexandre Vauthier Couture. Hade dock kanske bytt ut skorna men även det här är en kvinna som passar i allt.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar