GrillkvällHalsband HÄR // Klänning, H&M // Kofta, Trosa Marknad

Så mysig kväll igår. Nickas föräldrar bjöd in till grillmiddag. Vi satt ute på verandan under taket medans regnet smattrade på och åt gott och pratade hela kvällen. Inte undra på att Nickan är en sån fin person med såna föräldrar. Eftersom jag själv inte har en familj som äter familjemiddagar och en bunt med syskon som driver mig till vansinne så är det så mysigt att ibland få uppleva andras familjers galenskap. Jag skulle inte vara den jag är idag utan min bakgrund och för det är jag tacksam, men ibland så känns det rätt ensamt att vara nästintill ensam. Ser verkligen fram emot att en dag få ha en egen familj. Och en köksö där jag kan laga mat till hela familjen.

Kom hem och kröp bums i säng. Sov dock väldigt oroligt hela natten. Vaknade med kramp i foten flera gånger. Har hänt lite för ofta den senaste tiden, men med tanke på hur mitt knä och min ljumske mår, och hur foten har mått sen den ödesdigra kvällen i skogen med alldeles för mycket tequila, så är jag inte direkt förvånad. Men röntgen nästa vecka så snart är jag förhoppningsvis är fit for fight igen.

Supertaggad för veckan som komma skall. Har så mycket spännande planerat, och som pricken över i:et så det en kort vecka igen. Så välbehövligt. Tänk om vi ändå kunde inför fyra dagars arbetsvecka så att vi kunde få leva lite mer än vad vi arbetar..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer