Gripen av panik

Har haft en trevlig helg. Gårdagen var så mysig med först en oväntad konsert, pyjamasinhandling (kan nu checka av det från listan, yes!) för att sedan heja in Sara i mål i halvmaran och sedan fira hennes debut med pizza på Flat Bread.

Idag däremot så har jag rivit ut varenda skåp hemma. Rensat klädkammaren och garderoben i hallen. Och när allting låg utspritt i hela lägenheten så greps jag av panik. Hur ska jag hinna bli av med allt? Vad gör jag? Varför gör jag ens det här? Är jag galen? Hur ska jag hinna allt på 45(!) dagar? Ring Alexander alldeles uppgiven. Ville bara lägga mig i fosterställning på golvet och ge upp. Men sen så andades jag. Tog en paus på balkongen. Och sedan gjorde jag ett ryck. Packade jag ned allting som jag rensat ut i flyttlådor samt packade en låda som ska sparas. Så nu behöver jag bara bli av med allt.

Efter det åkte jag och handlade, gjorde matlådor, städade hela lägenheten (dammade, dammsög, skurade), bytte lakan, tvättade och styrde upp allt kaos här hemma. På tisdag kommer fönsterputsaren och sen är det inte så mycket mer att göra. Mer än att bli av med havet av saker. Min kollega var här och hämtade 3 kassar med saker men det gjorde ingen skillnad på högen med saker.Har varit sjuk en vecka, och efter att ha gjort allt det här idag så känner jag mig som en slagen soldat. Ska strax tvätta ansiktet och sen kasta mig i säng. Kommer däcka som en klubbad säl i min renbäddade säng. Riktigt längtar efter en god natts sömn. Hoppas på att kunna vara tillbaka på gymmet på onsdag. Riktigt rycker i träningsneverna nu.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar