Gröna fingrarI söndags så åkte jag och köpte lite nya växter. Tänk att jag bara för ett år sedan endast hade plastblommor och nu älskar jag att pyssla och dona med växter. Och viktigast av allt, dom överlever faktiskt. Ville ha en planta att ha på mitt cafébord och den urtrevliga tjejen på Plantagen rekommenderade en tomatplanta. Har ju en helt galen sol på min balkong så det är inte alla blommor som överlever vädret.

Måste bara visa mitt stackars citrusträd. Har ju fått förklarat för mig att den delen som har dött är den delen som inte stod i fönstret under tiden som den stod inne men att den troligtvis kommer att bli glad igen nu när den får stå ute och nu när den får lite extra kärlek i form av växtnäring, men alltså.. så sorglig uppsyn, haha. Men goda är dom! Nu håller jag alla tummar och tår för att min kärlek ska få mitt träd att känna kärlek till livet igen och börja blomstra.

Är det någon här som är bra på blommor? Som vet hur jag ska få den att blomstra igen? Trädet är ju så vackert när det inte är visset!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer