Gröna fingrar

Välkommen lördag och sovmorgon!
Brödbak, kaffe, dokumentär om Hitler och omplantering av blommor, perfekt morgon.

Så härligt med en lördag utan planer. Veckan har varit fullspäckad och med en huvudvärk som inte velat ge sig och nyheter som varit omtumlande. Dels om en person som en gång var en del av mitt liv och dels då jag kommit in på en utbildning som jag länge velat gå men efter många vändor fram och tillbaka så bestämde jag mig nu på morgonen att det inte är rätt tid i livet att kasta sig in i något så stort. Ett svårt besut men jag tror ändock att det är rätt beslut just nu. Livet är inte slut än och jag har tid i framtiden att återuppta planen.

Jag älskar lugna helgmornar med god frukost och att påta med mina växter. Vill ha några växter till, men sen får jag nog hejda mig innan min lägenhet blir en hel trädgård. Tänkte åka en sväng till plantagen idag och spana lite. Har fortfarande plats för växter i badrummet och hallen. Behöver mer blomjord också för en blomma behöver större kruka. Tänk att jag bara för ett år sen dödade allting som var grönt och nu älskar att påta i växterna.

Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet en stund till innan jag ens överväger att sätta på mig kläder idag.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar