Hej då, 2015 och hej, 2016!

Nyår igår. Kanske den trevligaste nyårsafton på.. någonsin? 
Dinerade hos min kusin med hans tjej och deras vänner samt två från våran box. Så mycket skratt! Vi åt tvårätters, spelade spel och skålade in tolvslaget. Och för första gången så kände jag mig rätt nöjd med att faktiskt inte bli kysst på tolvslaget utan bara skratta, skåla och faktiskt njuta av kvällen. 

Konstigt nog så känner jag mig duven idag trots en alkoholfri nyårsafton. Ont i huvudet, sån där äcklig smak i munnen och allmänt.. förstörd. Huvudvärken släppte dock lite när min andra kusin kom över med sina barn nyss för kaffe och (medtagen) glass, men tänker ändå avnjuta den här dagen nedbäddad i soffan. 

Känner sån enorm tacksamhet för livet en dag som denna. För min lägenhet, mina nära och kära och för mig själv och den personen jag har blivit men även den personen som jag är på väg att bli. Har haft en stressigt men ändock bra 2015 med lägenhetesköp, nytt jobb, tagit körkort, köpt bil och ja, gud, vet vad men välkomnar 2016 med öppna armar och full av spänning. År 2015 har varit bra (trots sjukdom) men 2016 kan bara bli bättre.

Åh, livet, jag älskar dig!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer