Hemma igen

Innehåller affiliate-länkar

Den här semestern har varit otrolig! Den får 10 av 10 🥂

Nya bekantskaper, utlästa böcker, sol och bad, långa och sena middagar och en liten semesterflirt var precis vad jag behövde efter en mentalt utmattade och stressig vinter och vår. Den här veckan, den där utsikten, och dom här minnena, kommer jag att blicka tillbaka på när regnet smattrar på rutan.

Resan hem tog dessvärre en hel dag, och väl i Karlstad så halkade(!) jag och slog upp ena knät så blodet rann ned längst med hela benen. Fortfarande osäker på om jag skulle ha behövt åka och limma då det är en tjock skinnbit som lossnat och in under är det som ett stort hål, men baddade med vatten och satte ett plåster på. Dom här skorna må vara fina men ack så farliga. Det är som om att gå på is i dom. Älskar dom verkligen, men antingen får jag använda dom som inneskor (fallet blir inte lika hårt) eller så får jag helt enkelt sula om dom.Har fått så mycket komplimanger och frågor om den här klänningen, och känns extra kul eftersom jag inte är överdrivet förtjust i att bära färg, men såg det här i butiken och kunde inte släppa den. Den är från Zara. Dessvärre köpt på Mallorca och finns inte på den svenska hemsidan, men tänkte tipsa om liknande som finns att köpa.


1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR


Tror nästan att jag ska beställa hem även en av dessa. Klänningarna är till halva priset, vilket gör att det är en tredjedel av priset mot vad Zara tar, och med koden METAPIC55 så får du dessutom 5% extra i rabatt. Jag skulle dock byta ut bandet mot skärp, precis som på klänningen från Zara, och det här 3-packet skärp(klick!) för ynka 108 kronor(!) är perfekt för det. Speciellt eftersom du får tre olika färger, ormskinn, svart och brunt, för inga pengar alls.


1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR


Än är sommaren inte helt slut så det finns fortfarande tid för att nätta klackar och öppen tå. Jag själv går ju i klackar året om, men öppen tå har en avsatt säsong även för mig. Mina skor ovan är från H&M, men även här(klick!) finns liknande till inga pengar alls.


Nu ska jag jag njuta av dom svalkande vindarna som letar sin in genom min öppna franska balkong, ta tag i tvätten, och njuta av söndagen men allt vad det innebär.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer