Hörlurar för en enklare vardag

Betalt samarbete med Sudio


Jag är ofta sist på bollen med ny teknik och det är inte förrän nu som jag har testat trådlösa hörlurar. Kan inte annat än att konstatera att jag har missat någonting. Att ligga vid poolen utan att trassla in sig i sladden när man vänder sig om eller när man springer intervaller på löpbandet är en ren och skär befrielse.

Alltid tänkt att det är omständligt att behöva komma ihåg att ladda hörlurarna men denna modellen har upp till 30 timmar speltid, och går även att ladda trådlöst; allt för att göra det smidigt. Dessutom så har hörlurarna aktiv brusreducering och IPX 5-klassificering vilket betyder att dom är skvätt-, regn- och svett-tålig. Ett stort plus är också att det medföljer många olika storlekar på gummiplupparna vilket gör att hörlurarna passar de flesta öron.

Så nöjd med hörlurarna! Speciellt på löpbandet (där jag använder dom mest) och ljudet ger mig den där extra skjutsen att springa det sista ur benen. Trådlösa hörlurar har helt klart förenklat min vardag.

Är du också sugen på nya hörlurar? Med koden ANKARSTRAND15 så får du 15% rabatt på hela köpet hos Sudio. Sudio har också alltid fri frakt vilket jag själv uppskattar.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer