Hormonell tonårshy och trotsig hårbotten

Ni har väl inte missat att Lyko (adlink) har halva priset(!) på alla LCC's produkter? Perfekt att unna sig nu när skatteåterbäringen ramlar in på kontot.


Fick hem ett paket igår med några produkter i. Jag älskar LCC's produkter. Det är få produkter som fungerar med min känsliga hy och hårbotten men LCC fungerar på min hormonella tonårshy. Och för att inte tala om min hårbotten som är som trotsig fyraåring.

Är ledig idag för jag ska spendera min skatteåterbäring på att bya bromsar på min lilla rallybil. Hade hellre lagt dom pengarna på fler skönhetsprodukter men har hört att man inte kan få allt här i världen. Får väl nöja mig med att jag är ledig.. I snöovädret..
Däremot är jag så tacksam för att jag har Pär på Speedy i Högdalen som alltid hjälper mig med min rallybil. Jag kan ingenting om bilar, och jag har ingen som kan hjälpa mig heller, och då kommer Pär där, varje gång utan att tveka, som en riddare på en vit häst och räddar mig. Så otroligt tacksam att det finns person som Pär.

Nej, dags att kasta sig in i duschen för att rejsa bort till Speedy för att hälsa på Pär.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer