Hur firar du alla hjärtans dag?

Innehåller reklamlänkar

Snart alla hjärtans dag. Stora dagen för kärleksförklaringar.

Hörde att i Finland så firar dom det som en vänskapsdag istället. Vet inte om det var just den här personen som jag träffade som gjorde det med sina vänner eller om det generellt är så, hur som så tycker jag att det var väldigt fint. För kärlek finns ju i så många olika former. Det behöver nödvändigtvis inte vara en partner.


I år så hade jag gärna firat mig själv. Klätt mig i en mysig pyjamas, tappat upp ett bad och haft ett hemmaspa med god mat. För den här resan har verkligen utvecklat min form av självkärlek till någonting nytt, någonting helt fantastiskt. Och jag hade mer än gärna hyllat mig själv, den fantastiska kvinna som jag faktiskt är.

Men i år ska jag faktiskt spendera dagen med en nyfunnen vän som är minst lika fantstisk hon. Vi och en grupp andra människor. Uppe i bergen. Bland vackra vyer. Och det känns ju heller inte fy skam?


Hur firar du alla hjärtans dag? Firar du dig själv, med vänner eller med en partner?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Bra tips! 😃
nouw.com/evelinarou
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Himla bra och härliga tips!! <3
nouw.com/emmaengstrom