Hur jag vill fira min födelsedag?

Fick frågan häromdagen om hur jag vill fira min födelsedag i år. Det är alltid en inre strid jag för. Engagemang vs. lathet. Jag brukar alltid vilja planera ordentliga fester (som ofta har slutat i fiasko i slutändan men ändock alltid varit roliga tack vare sällskapet) och oftast så tycker jag att det är roligare att planera andras fester än mina egna. Jag älskar att överraska mina vänner!

En del av mig drömmer ju om en stor fest. DJ, fotob��s, mycket människor och bra gung. Men först så börjar kvällen med en intim förfest för närmaste klicken med liveband, bar och ett ton glitter och ballonger i min lägenhet. Och en del av mig vill spendera kvällen under täcket i mörkret och inte alls behöva engagera mig i att fira en dag som betyder så mycket sorg, smärta och saknad av en av dom bästa människorna i mitt liv. Och ännu en annan del av mig önskar att mina vänner någon gång så där magiskt skulle överraska mig också (mest så att jag själv ska slippa engagera mig att styra festiviteter). Det är ju lite som att jag drömmer om att det kommer en prins på en glittrig enhörning och sveper mig med storm. Ungefär lika troligt (JAG ÄLSKAR ER ÄNDÅ! <3 ).

I år så tänker jag inte engagera mig alls. Det får bli en intim middag med närmsta klicken. Hurvida jag tänker laga middagen eller om det får bli restaurang (för minsta möjliga engagemang) har jag inte bestämt än, men fira bör jag. Det är ju ändock den roligaste dagen på året!


.. Men det vore ju fint med fest ändå. Kanske ska en lägga manken till trots allt.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer