Hur orkar ni?


Hörrni, hur hinner ni med livet? Ni med barn, hur orkar ni? Jag förstår inte. Går över mitt förstånd. Jag klarar knappt av mig själv?

Det här mörkret bokstavligt talat dödar mig. Omöjligt att komma upp på morgonen. Sov som en gudinna, så ingen brist på sömn, men lever i en konstant dimma av trötthet. Troligtvis på grund av mörkret, och känns så tråkigt att älta om hur trött man är men jag är verkligen så innerligt trött på att vara trött.

Känns som om att det enda jag gör är att arbeta, och att försöka överleva arbetsdagen.

Nåväl, nog om tröttheten, men för att förtydliga varför jag inte uppdaterar här, jag orkar inte ens sminka mig på morgonen. Jag rullar ur sängen, ålar till badrummet, borstar tänderna, drar en klänning ur garderoben utan att titta och sedan sätter jag mig i bilen och åker till jobbet. Finns ingenting inspirerande att ta bilder på just nu. Jag själv ser ut som ett lik. Blek, osminkad och med stora ringar under ögonen. Och så undrar man varför man inte träffar någon?

Och mitt i allt så har jag ju fått för mig att renovera lägenheten så letar byggfirma som kan möta mina behov, och det är ju lättare sagt än gjort. Har i alla fall en rätt klar bild över hur det ska se ut nu i alla fall.

Men snart jul hörrni! Då flyttar jag hem till Sara och Alexander för att mysa omkring i nya huset. Hört rykten om att vi ska ha matchande jultröjor och ta en passande familjebild. Åh, min lilla familj.

Hur mår ni? Hur firar ni jul?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Anso
,
Har man som mig en bra make så orkar man med både barn och jobb. Såhär kring jul är det bara mysigt att pyssla med dom små samt köpa julklappar. Jag har tre små troll samt jobbar heltid 😊 Kul med renovering! Har du några planer på hur du vill renovera? Alltid kul att följa sånt. Kram Anso
srundstrom
srundstrom,
Lycka till med renovering! Håller med om tröttheten, men den blir något bättre av sömn, träning, bra mat och jäkla massa d-vitamin, c-vitamin och järntabletter, sist men inte minst omges och umgås med fina människor gör en gott! ☺️ //Fia
nouw.com/srundstrom