I brand

Vaknade till att himlen var on fire. Hur vacker är inte himlen när den ser ut så här?

Idag så insåg jag att om exakt en månad så ��r det dags för avfärd. Då kickade nervositeten in. Första gången jag känner mig nervös över vad som komma skall. Om 1 månad vid den här tiden så mellanlandar jag på Heathrow.

Det betyder också att det är mindre än 1 månad kvar tills jag både blir hemlös och arbetslös på heltid. Frivilligt dessutom. Vilken märklig känsla.

Tänk, snart är jag där palmerna bor!Om 1 månad ska jag spendera varenda vaken stund med att njuta av livet i bikini. Det är en mäktigt känsla att längta efter att få gå omkring i bikini. Från att ha avskytt varenda del av mig själv vilket i sin tur gjort att jag skämts för att spatsera omkring i bikini till att längta efter att få gå i bikini, det är stort. För mig.

Och imorgon så är det redan fredag! Imorgon spelar min bästa kompis på Harry B James men det ryktas att hemfärd inte blir förrän vid stängning och pensionär som jag är så vet jag inte om jag kommer att orka följa med. På lördag så är det födelsedagsmiddag för densamma och då vill jag inte må som om att det pågår ett rejv innanför pannbenet.

Åh, du ljuva torsdag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer