I hate you, and then I love you. It's like I want to throw you off a cliff, then rush to the bot

1) Sommar eller vinter?
Sommar i all ära, men hösten är min favoritårstid. Tända ljus, varm choklad och mys i soffan.

2) Galen fest eller mys hemma?
Galen är ju alltid så jävla klockrent, men i rätt sällskap så myser jag hellre hemma nerbäddad i soffan.

3) Kort kort eller långklänning?
Kortkort.


4) Killen ska vara.. Hysteriskt rolig, omtänksam men inte snygg eller en tråkig 10?
Killen ska vara rolig. Helst lite lätt utvecklingsstörd eftersom jag själv är det. Det var därför jag och M hade så fruktansvärt roligt ihop. Och sen är det ju ett plus om han är snygg. Jag menar M är ju både hysteriskt rolig och otroligt sexig. Blir alltid lika chockad varje gång jag ser honom naken över hur snygg han är.

5) Sugmärke eller halsfluss?
Har aldrig haft halsfluss (vad jag minns i alla fall) och har bara hört hemska saker om det. Ett sugmärke är ju åtminstone smärtfritt och går att dölja med en fin halsduk.


6) Bästa tiden i livet.. Skoltiden eller jobbtiden?
Jobbtiden! Att vara vuxen och få flytta hemifrån är bland det bästa jag har gjort.


7) Kalle Anka på julafton.. Ett måste?
Kalla mig juldödare, men efter tjugotre omgångar av Kalle Anka så tycker jag att det har tappat sin charm.


8) Fyll i meningen.. "Mitt absolut ROLIGASTE minne..."
.. kan jag inte svara på. Har gjort så otroligt mycket roliga saker.


9) Vad är de för saker du skulle vilja ta med dig som en lärdom från detta året, för att sedan ändra till 2013? Saker du vill förändra?
Jag jobbar ständigt med min själv för att bli en snällare medmänniska, men från 2012 tar jag lärdom i att inte dricka alkohol. Alkohol är en drog som inte är till för alla människor. Jag tål inte alkohol. Jag kan bli, rent ut sagt, dum i huvudet, och det är precis det som har hänt nu. Igen. Och efter den här gången så vill jag aldrig uppleva det igen. Jag kan gå ut på krogen och ha roligt även fast jag är nykter, och så får det bli. Jag vill inte såra människor som jag älskar och sedan inte kunna minnas att jag har gjort det, eller vad jag har gjort. Ångesten jag lever med idag är hemsk. Jag hoppas verkligen att den här människan kommer att förlåta mig och ge mig en sista(!) chans för jag tänker då inte sumpa den. Det ska Gudarna veta.

10) Vad är ditt bästa snyggtips för de dagar man inte känner sig på topp?
Skyhöga klackar! Och snygga underkläder.


11) Om du visste att du skulle dö inom 24 timmar. Hur skulle du spendera ditt sista dygn då?
Jag hade ringt över alla människor som jag älskar så hade vi ätit god middag och dansat till det sista andetaget. Och så hade jag sett till att få somna tätt intill personen som mitt hjärta klappar lite extra för.

12) Drömköp just nu?
Det finns så mycket jag vill ha, men kanske en ny garderob? En platsbyggd. Eller den där dyra lampan? Eller kanske en Chanel-väska. Eller.. eller.. eller.. åh, det finns så mycket saker jag skulle vilja ha.

13) Finns det något du ångrar i livet?
Det finns många saker jag önskar att jag aldrig hade gjort, men dom flesta sakerna har gjort mig till den jag är idag, men jag önskar för allt i världen att jag inte hade gjort det jag gjorde på juldagen, vad det nu än var. Och att jag började dricka alkohol när jag var 13. Alkoholen är roten till de flesta dumma saker jag har gjort, men även del otroligt roliga. Med alkolism i släkten så är det kanske inte det smartaste draget att börja festa hårt så tidigt.


14) Vad kommer du satsa på för kläder/skor i vår? Någon trend du kommer haka på?
.
Trender är inte min kopp av te. Jag kommer att, precis som vanlig, köra på klänningar och klackar. Glitter och guld. Och försvinner mina fettvalkar på ryggen till sommaren (håller tummarna!) så kommer jag köra mycket på bar rygg. Riktigt sexigt!

15) Berätta om din gymnasietid!
Min alkoholkarriär började redan i högstadiet, men här drog den igång på riktigt. Och här dog min hjäte. Det bästa jag hade i livet, min klippa, min trygga famn, min älskade, älskade morfar. Jag tentade hela gymnasiet och jobbade heltid för att ha råd att flytta hemifrån. Och att jobba som bartender leder oftast till mycket festande, och för mig blev det en verklighetsflykt. Jag jobbade, festade, sov, jobbade, festade och sov, och så höll det på dom flesta dagarna i veckan. Jag levde verkligen livet. Jag kände ALLA, och alla kände mig (på både gott och ont). Behövde aldrig köa, och sällan betala. Men när jag sakta men säkert drog mig bort från kroglivet (att festa varje dag alltså) så försvann säkert 90% av mina vänner. Vissa som jag faktiskt trodde var mina vänner, men skenet kan verkligen bedra.. Det var en tuff verklighet att inse. Förr älskade jag att vara the center of attention och att vara omsvärmad av vänner, medans jag nu i dagens läge njuter av att ha få men riktiga vänner. Förr kunde jag inte sitta hemma en hel kväll ensam utan att klättra på väggarna, nu älskar jag att bädda ner mig i soffan framför TVn alldeles ensam.


16) Vilket är ditt drömresemål?
Alla ställen med turkost vatten och vita stränder. Alla ställen som ser ut som vykort. Förr om åren så ville jag åka till ställen där festandet stod i centrum, nu vill jag mest åka till ställen där allt man kan göra är att ligga på en strand dagarna i ända och läsa en bok. Liksom bara njuta av lugnet.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer