I jakten på den rätta

Var på dejt igår. Det var jättetrevligt. Han var jättetrevlig. Fick dock ingen känsla för det. Kändes mer som att ta en fika med en god vän.

Väl hemma så pratade jag igenom dejten med Alexander. I vanlig ordning. Varpå Alexander säger att han inte alls vet vad det är som jag letar efter längre. Att han helt har tappat uppfattningen om vad det är för man som jag söker efter. Och ju äldre jag blir desto mer förändras bilden av vad jag söker. För några år sedan handlade allt om utsidan. Nu är det precis tvärtom.

Jag kräver inte mycket. I grund och botten är villkorslös kärlek det enda som jag vill ha, men utöver det självklara så vill jag ha en stark man. Som kan utmana mig. Som vågar bli arg på mig. Som kan sätta ner foten när jag svävar iväg. Jag menar inte att jag vill hitta en partner att bråka med utan någon som kompletterar mig. Jag vet att jag är rätt knepig och med små egenheter men jag har ett så jävla stort hjärta med så mycket kärlek.
Jag vill gärna träffa en man som är trygg i sig själv, som är seriös när det behövs men som samtidigt kan vara barnslig. Jag vill ha en man som är trygg i att vara just man. Jag vill ha en man som kan byta däck, vet hur man håller i en hammare och som håller upp dörren. Jag vill ha en man som får mig att känna mig som en kvinna.
Jag vill ha en man som har nära till skratt, är ödmjuk och förstår att kärlek inte alltid är lätt men ack så vackert. Som liksom får det att suga i magen vid tanken på honom.
I grund och botten så vill jag träffa någon som älskar mig för den jag är. Precis som jag är.

Läste den här kärleksförklaringen igår och då smälter ju hjärtat. Efter det så läste jag den här, Why Modern Dating Makes Me Want To Punch Myself In The Throat, om att det är svårt att dejta idag. Och den sätter verkligen ord på det här med dejting. Hon prickar verkligen rätt i alla avseenden.

Nåväl, jakten går vidare. Hoppet lever kvar. Svagt men ändock vid liv.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Gustav,
Låter ju som att du beskriver mig :3
None