I know, I was with you last night but it feels like it's been so long and everybody that's around th

Tycker att det är så underbart att det är krut i tantaluran även fast hon närmar sig sjuttiofem. Hon vill inte att jag ska sälja min lägenhet (än) för att hon tycker att jag kan lägga pengarna (mellanskillnaden på hyran alltså eftersom jag bor så pass billigt just nu) på roligare saker. Jag motsätter mig inte faktum, men kvinnan är så pass bestämd att hon vill se mig rusta upp mitt palats att hon gärna skjuter in lite pengar (precis som vanligt med andra ord).

Eftersom jag har letat som en besatt efter en huvudgavel till min 120-säng utan framsteg funderar jag nu på att köpa en hel sängram. Har spanat in den här. Annika från Jysk.Tror att den kommer ge min sovdel ett riktigt lyft, och priset är ju åtminstone humant om man jämför med huvudgavlarna som min polska bärplockarlön inte räcker till om jag inte vill leva på luft och vatten i några år framöver. På fredag ska därför jag och tantaluran åka och mäta djupet för min sängbotten. Jag vägrar ju som sagt byta säng.

Tänkte även då spana in den här byrån. Men även den lite dyrare varianten TEX.
Är verkligen i behov av en byrå. Eller egentligen all förvaring. Och vitt ska det så klart vara. Tänkte ställa lite fina ljus, kanske en kandelaber, och nåt snyggt foto ovanpå också. Tror även att den här, eller den dyrare (ibland är dyrare snyggare vilket jag tror i det här fallet), kommer passa alldeles perfekt bredvid min öppna spis. Rymmer det mesta som jag vill ha bort också.

Åh, jag tror faktiskt att jag kan bo här ett tag till. Bara jag får alla möbler på plats. Och bara jag får någon som jag byta alla lister i lägenheten, och bara badrumsrenoveringen kommer igång. Har hört rykten om mars, men vi har ju hört rykten i två år nu..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer