I valet och kvalet

Saknör (ska inte vara blå) // Toronto

Igår var jag och spanade på möbler. Det går lixsom inte att sätta en idé i mitt huvud och tro att jag ska låta det gro. Jag måste göra allting asap. Så nu står jag mellan två soffor (inte dom två jag rådfrågade om på Instagram igår) utan Toronto och Skanör från Mio. Och Plaine matbord. Med vita träben till. Stolar velar jag fortfarande kring. Och trots att jag var på IKEA, Mio (2 gånger!), Chilli, Jysk och Folkhemmet igår så måste jag åka till Mio idag igen för att sukta och flukta lite. Tycker egentligen inte om att ta såna här beslut.

Nåväl, så nu måste jag ju sälja mina egna möbler också (kom och köp! Kom och köp!). Känns inte så där jätteroligt egentligen, meeeeeen.. Det kommer ju att bli fint. Och mycket mysigare än vad jag har idag.

Så idag blir det dag två av möbeldag. Regnar ju ändå så kan ju inte åka till stranden heller, tyvärr. Känns ändå rätt skönt. Har sovit som en KRATTA. Verkligen. Drömt om spindlar, vaknat, drömt om spindlar, vaknat, drömt om spindlar.. Och så höll det på hela natten.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer