If you could see me now would you recognize me?

FÖR IDAG SÅ FYLLER JAG ÅR!! Hurra för mig själv!

10 år har gått sedan mannen i mitt liv, min morfar och min hjälte, hastigt lämnade oss. Jag minns det som igår. Jag minns hur jag låg där brevid hans kalla, ensamma och själlösa kropp i sängen och hur mitt hjärta sakta föll i tusen bitar. Jag minns hur jag skrek och grät helt förtvivlat när personalen skulle bära ut hans kropp. Jag minns allting så tydligt. Det är märkligt hur livet fortsätter som om ingenting har hänt men hur minnena och sorgen alltid finns kvar. Saknaden och sorgen blir aldrig mindre men den blir lättare att leva med.

För första gången på 10 år så ser jag verkligen fram emot att få fira min födelsedag på min riktiga dag. Först kommer släkten på dagen, och senare ikväll så kommer så mycket fina människor över att jag är rädd att mitt hjärta kommer att explodera av all kärlek. Jag ser fram emot en kväll med mycket skratt, värme och kärlek. Jag har så mycket varma och kärleksfulla människor i mitt liv. Tänk att det skulle ta 28 år innan känslan av att alla bitarna faller på plats infann sig.

Jag ser fram emot att bli äldre med skräckblandad förtjusning. Jag har alltid gjort det. Jag ser fram emot det här året. Frankrike, påsken med äventyr, sommaren.. livet. Jag ser fram emot LIVET. Att få leva livet; få uppleva och att få älska.

Okej, morfar, jag älskar dig. Igår, idag och för alltid. Du kommer alltid vara mannen i mitt liv som mitt hjärta har ett extra stort rum för. En dag så kommer vi att ses igen men fram till dess så älskar jag dig på avstånd, och saknar dig med hjärta och själ. Du är för alltid älskad och aldrig glömd. Och till vi ses så hoppas jag att du vakar över mig och så hoppas jag att du är stolt över den jag har blivit.

Okej, så då kör vi. IDAG FYLLER JAG ÅR! Och jag tänker njuta av den här dagen till fullo. Jag hoppas på mycket kärlek, värme och så mycket skratt att jag har träningsvärk i magen. Och att jag får avsluta kvällen med den där speciella någon. Tihi.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Elisabeth,
Grattis, ha en bra dag. Kram Elisabeth på väskusten
None