Ikväll är sista natten i min lägenhet

Innehåller affiliate-länkar


Alltså hörrni guys, jag har packat. Det ni ser ovan är mitt liv efter imorgon. Jag har dessutom lämnat packningen hos min kusin där jag ska bo framöver för ikväll är sista natten i min lägenhet. Det känns.. galet. Det känns inte på riktigt.
Lägenheten i sig ser ju ut precis som vanligt. Möblerna är på och blommorna stå på sina platser och tavlorna hänger på väggarna. Det enda som jag kan se med ögat som saknas är två tavlor i sovrummet och två lampor. Så därför känns det inte som om att det är sista natten i min lägenhet idag. Eller att jag idag arbetade sista dagen på min arbetsplats. Det känns precis som om att jag ska tillbaka till jobbet imorgon igen som vilken dag som helst samtidig som det känns precis som det borde, så jävla nervöst. Imorgon är jag arbetslös, hemlös och billös.

Det liksom vrider sig lite i magen när jag skriver det här. En skräckblandad förtjusning. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta och alla känslor bubblar inom mig i en salig blandning. En del av mig vill ångra mig och en del av mig vill kliva på planet nu, nu, nu. Det är som om att hela mitt innanmäte är uppdelat i två olika läger. Som djävulen och ängeln fast i känslor. Ena sidan är fylld av rädsla, nervositet och sorg medan den andra är fylld med förväntan, lycka och spänning.

Jag kan inte riktigt med ord beskriva vad jag känner just nu så istället så ska jag svara på en intervju som Best of You vill göra med mig. Innan jag bäddar ned mig i min säng för sista gången. Imorgon är det någon annan som sover i den.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer