I'm alive!

Innehåller affiliate-länkar


Hej finisar! Jag lever! Men det var knappt där ett tag. Hur mår ni?

I helgen tog ju jag in på Scandic Anglais för att dinera med mina kollegor. Så trevlig kväll! Och helt fantastisk mat. Tills i måndag när hela gänget låg däckade i matförgiftning. Hann dock med en sväng på stan när jag ändå var inne i huvudstaden. Åh, så jag saknar pulsen och atmosfären där. Ändock väldigt nöjd med att bo i lugnet.

Matförgiftningen gick över rätt snabbt. Fick åka hem från jobbet på måndagen efter lunch och var tillbaka på tisdag förmiddag. Inte tid att spilla här inte. Är det bara jag som verkligen avskyr att vara hemma från jobbet? Inte haft en sjukdag på säkert fyra-fem år. Och igår tänkte jag uppdatera er om min helg men då låg bloggen nere, men jag lever. Och livet tuffar på i samma takt som vanligt. Mycket jobb, ingen träning och tidiga nätter med mycket sömn.

December är dock en månad som jag ser fram emot. Julbord med julfest nästa fredag med jobbet, en dejt som jag verkligen ser fram emot nästa lördag (sista dejten vände på motorvägen och kom aldrig så känns läskigt att skriva att jag verkligen ser fram emot det här för jag vill inte jinxa det!) och sen är det nästan jul. Då flyttar Alexander och Sara till sitt nya hus och jag flyttar in över jul. Och sedan skålar vi in det nya året i det nya huset.


Pälsmössa, second hand // Kappa Zara // Klänning HÄR
Örhängen HÄR // Klocka HÄR // Pumps H&M


Nu när kylan var här så kunde jag äntligen plocka fram min älskade pälsmysse (en av få sakerna jag sparade när jag sålde allt jag ägde!).

Älskar, älskar, älskar den!

Nu måste jag sätta igång med middagen men ville mest kika in och meddela att jag lever.???? For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229