Imperial Beach Club

Hej hej kompisar!

Idag har jag spenderat hela dagen på Imperial Beach Club. På ställen som det här så mår man lite extra bra. Allting var bra utom maten. Det är ändå ett väldig lyxigt ställe (och framför allt hotell). Beställde en caesarsallad. Ni vet väl alla vad den innehåller? Min innehöll isbergssallad, ägg och krutonger. Toppad med en dash av dressing. Och dyr var det i vietnamesiska mått mätt. Men resten av dagen njöt jag. Läste ut min nya bok This is were it ends. Pratade med min apsnygga granne också.

Och kan vi prata lite om det? Att jag pratar med snygga män? Bara så där. Ni som känner mig sen innan vet att jag tidigare var helt oförmögen att tala med snygga män. Började fnittra hela hysteriskt. Och innerst inne kände jag mig aldrig värdig att prata med snygga män. Men nu.. hej hallå där! Så häftig känsla.

Han måste dock ha trott att jag var ett hysteriskt nervvrak där ett tag. Grät till och från när jag läste boken. Och om vartannat så tittade jag på min telefon och skrattade. Joy får mig alltid att skratta rakt ut.På Imperial Beach Club får man en dubbel bädd själv. Antar att det är mycket par som kommer till det här hotellet, men jag gnäller inte över extra utrymme.Och man kan välja att antingen ligga vid poolen eller nere på stranden... eller så kan man ta en sväng om i någon av gungorna som finns utplacerade. Hittar gungor överallt i Asien. Tycker det är så gulligt.


.. och här är boken som fått mig att gråta så mycket tårar igår och idag. Det handlar om skolskjutningen i Alabama. Och jag trodde att allting var äkta till slutet men det är riktiga berättelser tillsammans med fiktion. Men wow alltså. Vilken bok. Vilken berättelse. Och framför allt, vilken hemsk händelse. Är det inte på tiden att förbjuda vapen en gång för alla? Är det något jag är tacksam för i Sverige så är det vår vapenlag.

Som ni ser blev det alltså ingen staty för mig klockan noll sex nollnoll imorse. Vem försöker jag lura egentligen?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar