In running, it doesn't matter whether you come in first, in the middle of the pack, or last. You can
Startade dagen med sovmorgon. Det är sån fantastisk känsla att verkligen känna att jag kan unna mig en sovmorgon med gott samvete eftersom jag är uppe innan tuppen måndag till fredag för att träna. Vaknade första gången straxt efter sex, somnade om, vaknade vid åtta, tittade på termometern som visade +26 grader i skuggan, suckade om, la mig för att dra mig framför fläkten och vaknade tio igen. Dock så vaknade jag med ett tungt huvud då som antagligen berodde på för mycket(!) sömn. Först så tänkte jag somna om igen men sen så slog det mig att då blir det som en ond sprial, och att jag antagligen skulle sova hela dagen, så jag kastade mig ur sängen. Drog i mig mitt dagliga piller och min PWO, snörade på mig skorna och stack ut på en fem kilomters löprunda.Det var varmt och tungt. Det gick sakta, men det gick.

Hörde (i huvudet) August (den här veckans tränare) skrika på mig precis som under löptekniken i onsdags. Han skrek "spring på tårna!","upp med hakan!", "höga knän, överdriv!" och "bak med axlarna!" och när jag fick ont i vänstra skulderbladet, precis som jag alltid får när jag springer av någon konstig anledning, så hörde jag Pär skrika "spring med benen, inte armarna!", och när det blev jobbigt i enlång uppförsbacke så visualiserade jag att alla mina tränare stod högst upp i backen och skrek och väntade på att få high fivea mig när jag kom upp, och upp kom jag! Och inte bara upp, jag kom runt hela rundan!

Det var dock väldigt dumt av mig att gå ut och springa i över trettio graders värme utan varken astmamedicin (fick inte plats i fickan) eller vatten. Måste köpa ett vätskebälte.

Nu en dusch för att starta den här soliga lördagen!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer