Inte längre en lägenhet utan ett hem

Äntligen fredag! Och kom hem till det här; rullgardiner. Jag hatar, absolut hatar, gardiner (och mattor) men solen gassar in här och jag vill inte att möblerna ska blekas  (varken soffan eller sänggaveln) så det fick bli ett mellanting och får väl ändock säga att jag är så nöjd som jag kan bli över en sån här sak.

Måste ge credd till A Persienn & Markis i Södertälje. Andra gången som jag anlitar dom. Den här gången ringde jag Tomas och sa att jag behöver någonting för solen men jag vet inte vad. Han dök förbi dagen efter och gav råd och tips och vips! så hade jag lagt en beställning. Var inne på lamellgardiner först men då sa Tomas att han inte trodde att det skulle bli bra och såna försäljare älskar jag. Såna som säger ifrån när jag är ute och cyklar. Och det var hans idé att färgmatcha soffan och rullgardinen. Han hittade nästan samma nyans också. Och snabbt gick det. Äej, A Persienn & Markis är värda varenda krona. Service ut i fingerspetsarna.

Nu känns det här äntligen som ett hem; mitt hem. Har ett tag övervägt att sälja lägenheten men nu börjar jag istället överväga att stanna här.

Fredag ska spenderas som sig bör på sofflocket. God mat, snask (ett gammalt slang från mina tonår för godsaker (kände att jag var tvungen att förtydliga det då jag nu såg att det lätt kunde tolkas som något helt annat) som fortfarande hänger kvar) och Mad Men. En fredag i världsklass.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer