Jag ger upp

Du vet, när ingenting i livet riktigt går smooth? Välkommen till mitt liv just nu.

Krockade ju bilen, sen blev jag sjuk, så blev jag frisk och körde ett pass, blev sjuk igen, jobbar över varje kväll och sen pajade min dator. Som pricken över i:et. Och min mobiltelefon lever på sista versen också.
Datorn i sig fungerar, men inte alla tangenter. Själva bokstöverna och siffrorna fungerar men inga "kontrollknappar" så som shift, alt, del, och ja, ni hajar vilka va? Och det är ju så där halvkul att inte kunna logga in någonstans så nu genomgår den en fabriksåterställning så nu så sitter jag på min gamla pärla där skärmen hänger löst. Den hänger. På riktigt. Jag överdriver inte ens.

Och nu tvärhängde sig den här gamla (man vet att den är gammal är MSN är installerat) pärlan sig så att jag var tvungen att tvångsomstarta den för att kunna skriva klart.

Det gick inge vidare att visa er hur skärmen verkligen hänger. Den hänger lika mycket som mitt eget liv just nu - lika vissna båda två. Och jag som egentligen skulle skriva ett inlägg om fetma (igen, ja, jag vet!). Får väl suga på den karamellen för det här är inte hållbart.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer