Jag kommer aldrig kalla mig själv för feminist.
Läste att jag inte är en människa för att jag vill ha en stark man. Fick en förfrågan om att skriva om mitt omoderna synsätt på kärlek, hushållssysslor, föräldraledighet och män men jag är så jävla trött på alla feminister som genast ska nedvärdera varenda kvinna som inte har samma synsätt som de själva har. Jag skäms inte för mina åsikter utan är väldigt trygg i mig själv. Jag blir inte ledsen över Elena inte tycker att jag är en människa för att vi inte har samma åsikter utan mer skrämd över bristen av respekt för andra människor.

Jag kommer aldrig kalla mig själv för feminist. Det betyder inte att jag tycker att mina vänner som kallar sig för feminister inte är människor, eller att vi inte är lika mycket människor. Det betyder bara kort och gott att jag inte är feminist. Jag är jämställdist. Självklart ska män och kvinnor ha lika lön för samma arbete. Självklart så ska män och kvinnor ha lika rättigheter men också lika skyldigheter. Däremot har kvinnor och män inte samma fysiska förutsättningar och därför tycker jag att det är ren dårskap att nyttja kvotering. Den som är mest lämpad för yrket, man eller kvinna, ska få tjänsten. Jag tycker inte att vi ska jobba för kvinnors rättigheter utan jag tycker att vi ska jobba för människors rättigheter oavsett kön.

Hur ska vi någonsin få ett jämnställt samhälle när så många kämpar för att endast det ena könet ska ha en fördel? Jag hör inte feministerna skrika sig hesa för att kvinnor har en egen avdelning på Fitness24seven som är låst och endast avsedd för kvinnor medan männen endast har ett genensamt gym att besöka. Varför får inte männen ett avskilt rum där de kan flexa framför spegeln bäst de vill? Varför är det ingen som skriker sig hes över det?

Jag kommer aldrig kalla mig feminist för jag tycker inte att det är socialt accepterat att hänga ut och måla upp män som djur. Det är snudden på förtal. Jag tycker inte att alla män är svin. Jag tror inte alla män är potentiella våldtäktsmän. I den här häxjakten på män så verkar det glömmas bort att kvinnor också kan bete sig som svin, våldta och mörda. Kom nu inte här och säg att statistiken visar att fler kvinnor blir våldtagna för jag är väl medveten om det, men vi får inte glömma att män också blir våldtagna. Kom nu inte och hävda att kvinnor inte vågar anmäla för att de inte blir tagna på allvar, tror ni att männen blir det? Varför tror ni att statistiken visar att så få män blir våldtagna? Jag tror knappast att de 0,3 procenten män som anmälde 2014 är alla män som har blivit våldtagna. Ni tror inte att det är skamfyllt för en man att anmäla att han har blivit våldtagen av en kvinna? Speciellt när feministerna håller hov i alla sociala medier om vilka monster män är. Ni som skriker er hesa över hur hemska män är, vet ni att fler kvinnor än män döms till rättspsykiatrisk vård? Vet ni att kvinnor ofta begår brott, så väl mord som bedrägerier, för egen vinning? Vet ni att kvinnor oftast är mer manipulativa än män? Visste ni att i 80 procent av fallen där kvinnan mördar så känner hon offret medans i männens fall så ligger siffran på ynka 30 procent? Jag förmodar att ni inte vet det eftersom det bara är män som är svin. Om ni fortfarande tycker att bara män är svin och kvinnor är guds gåva från ovan, läs om Myra Hindley som våldtog barn, Belle Gunness, Amelia Dyer och Katherine Knight.

Vad ger kvinnor rätt att kalla alla män för våldtäktsmän? Våldtäktsman som våldtäktsman. Kriminell som kriminell. Oavsett kön, hudfärg eller etnicitet. En brottslig handling ska inte bedömmas av varken kön eller etnicitet. Vi kommer aldrig få ett jämnställt samhälle om vi skyller allting ont som händer i världen på män.

Jag tycker att män är fantastiska. Jag tycker att män förtjänar minst lika mycket kärlek, omvårdnad och hyllning som kvinnor. Tillsammans så får vi världen att gå runt. Vi behöver mer kärlek i världen i den annars så gråa värld vi lever i. Hat kan inte driva ut hat; bara kärlek kan göra det.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer