Jag lever fortfarande!

Hej kompisar!
Jag har inte glömt er, det är bara det att USA har varit så fartfyllt!

Fastnade först i tullen, blev inlåst i ett rum i väntan på intervju, efter frågor om hela mitt liv (vilken e-postadress jag hade när jag gick i skolan - hur i hela fridens namn ska jag komma ihåg det?) så släpptes jag ut i det fria Amerikat som alla pratat om. Tog en Uber till mitt hostel och efter en god natts sömn (hur konstigt är det inte att lyfta 17.30 och landa 18.10 samma dag(!) trots att det är 19 timmar flygresa?) så startade äventyret.

River av en snabb genomgång här men tänker att jag återkommer med mer ingående inlägg om varje äventyr senare. Hoppas att det känns okej?Startade äventyret med att hyra bil. Kände mig nervös innan men så snart jag hade satt mig bakom ratten och rullat iväg så kände jag mig så cool som faktiskt vågade. Kom dock på mig själv på motorvägen med att tänka "undrar varför det känns som 60 går så fort?" tills jag senare kom på att det inte längre handlar om km utan miles. Och ni vet när google maps berättar när man ska svänga av? Hajade ingenting av hennes miles, ft och quarter. Så råkade åka några avfarter fel ibland, men fram kom jag.


Bistro Jeanty i Yountville

Så var har jag varit? Santa Barbara, San Francisco, Yountville, tillbaka till Santa Monica, Vegas, tillbaka till Santa Monica, Hollywood och nu downtown LA. Vegas är en historia för sig där det slutade med att jag delade rum med en artist.


Har fått köpa en jacka för att inte frysa arslet av mig (vilket jag gör ändå!)


Idag bokade jag ett Air BnB för att komma ned i pris, men det visade sig vara ett misstag så avbokade det på plats och fick en redig utskällning av värden när han insåg att jag berättat för Air Bnb vad jag upplevt.


Nåväl, lovar att komma med en bättre update i dagarna, men nu måste jag sova. Varit en lång dag (och tror inte mina rumskompisar uppskattar ljudet av mina tangenter). Jag lovar att återkomma inom kort. Bor på Freehand Hotel så har en fantastisk lobby som jag kan uppdatera er ifrån. Imorgon ska jag även planera för resterande tiden här. Har en del upptåg kvar och några dejter, hihi. Är inte överdrivet förtjust i USA än, men desto mer förtjust i amerikanska män. Här tar männen minsann för sig. Precis som jag gillar.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

  • Postad i: Resor

Gillar